Microsoft Office 365

Microsoft 365 voor pc en Mac

Microsoft Office 365 brengt alle nieuwste applicaties van Microsoft samen en plaatst ze in een pak, waar je hele kantoor gemakkelijk en efficiënt gebruik van kan maken, van kan genieten en kan samenwerken.

Stelt u zich eens voor, iedereen op één systeem met toegang tot gedeelde documenten met een muisklik. Alles op één handige plek, wanneer uw team het nodig heeft. Meer gemak, minder frustratie, minder uitvaltijd, meer tijd om zaken gedaan te krijgen!

Wat is Office365?

Van Word tot Excel tot Powerpoint, Office 365 is cloudgebaseerd en toegankelijk voor iedereen die veilige toegang heeft gekregen. Geef klanten toegang tot uw documenten terwijl u samenwerkt met collega’s over de hele wereld.

Uw e-mail, agenda’s, contacten en documenten zijn allemaal toegankelijk via uw pc, uw smartphone, uw tablet en elke webbrowser. Met een betaalbare prijs voor zowel individuele gebruikers als grotere bedrijven, is Office 365 een tool van wereldklasse voor samenwerking, realtime vergaderen en veilig gebruik van digitale bestanden.

Krijg meer gedaan

Download de Office-apps met ingebouwde AI-tools en online bestandsopslag en -deling.

Werk beter samen

Werk samen, deel en communiceer met flexibele tools die gaan waar uw team naartoe gaat.

Bouw je bedrijf op

Krijg meer klanten en verbeter de efficiëntie van uw bedrijfsvoering.

Bescherm uw gegevens

Bescherm uw bedrijf tegen externe bedreigingen en lekken met ingebouwde privacy- en compliancetools.

Vereenvoudigd voor jou

Eenvoudig gebruikers, apparaten en gegevens instellen en beheren, zodat u meer tijd heeft om u op uw bedrijf te concentreren.

Ondersteund door Microsoft

We staan voor je klaar met een gegarandeerde uptime van 99,9% en 24x7 online en telefonische ondersteuning.

 

Uw bedrijf in de cloud

Microsoft Office 365 brengt de nieuwste versies van Microsoft Office samen, evenals een verscheidenheid aan communicatie- en samenwerkingshulpmiddelen zoals Exchange Online, SharePoint Online en Lync Online, om aan uw zakelijke behoeften te voldoen. Het beste van alles is dat deze applicaties zijn gebaseerd op een model per gebruiker per maand, zodat u naar behoefte services kunt kopen en implementeren, terwijl de maandelijkse kosten worden voorspeld.

Wij begrijpen dat uw organisatie uniek is. Uw technologie moet passen bij uw bedrijfsprocessen – uw unieke manier van doen. Wij helpen uw organisatie beter te presteren door de oplossingen te ontwerpen en ontwikkelen die voor u werken – allemaal op tijd, binnen het budget en met een snellere time-to-profit.

Bel 085 023 13 63 of stuur ons een bericht