IT Security Audit & Compliance

Vertrouw op TOLVA om uw beveiligingsinfrastructuur te controleren, hiaten op te sporen en te verhelpen en volledig te voldoen aan de geldende beveiligingsnormen.

Uw bedrijfsinfrastructuur verandert voortdurend. Nieuwe technologie├źn en apparaten worden toegevoegd. Andere worden afgebouwd. Gebruikers met meerdere apparaten komen en gaan. Complexiteit verbindingen.

In een dergelijke omgeving vormt cybercriminaliteit een voortdurende dreiging. Voldoen aan verplichte informatiebeveiligingsnormen en best practices voor uw branche kan een uitdaging zijn.

TOLVA biedt een uniform overzicht van uw kwetsbaarheid en beveiligingssystemen om zwakheden in de beveiligingshouding aan het licht te brengen, accountbescherming te garanderen en risicobeheer in uw bedrijfsproces te integreren. Onze uitgebreide suite van Audit & Compliance zorgt er ook voor dat u voldoet aan het beveiligingsbeleid.

Ongeveer 7 op de 10 bedrijven zijn niet voorbereid op een cyberaanval

We hebben enkele schokkende cyberstatistieken bekeken waaruit blijkt dat de gemiddelde kosten van een datalek in de miljoenen lopen en dat kwaadaardige aanvallen toenemen, maar dat maar liefst 73 procent van de bedrijven niet klaar is om te reageren op een cyberaanval. Dit is volgens de 2018 Hiscox Cyber Readiness Report.

Uit het onderzoek onder meer dan 4.000 organisaties in de VS, het VK, Duitsland, Spanje en Nederland bleek dat de meeste organisaties onvoorbereid zijn en ernstige gevolgen zouden ondervinden van een cyberaanval.

"TOLVA did a superb job auditing our IT systems and IT security. The process was very professional and open, and they worked closely with our current IT provider. They provided a clear, detailed report and recommended a plan relevant to our needs now and into the next 10 years."

Edward Dakhoul
Construction Consultants

We bieden beveiligingsbeoordelingen en zekerheid voor een breed scala aan oplossingen, waaronder:

Ransomware is expected to cost businesses and organizations
$11.5 billion in 2019

Om de steeds evoluerende cyberdreigingen bij te houden, werkt TOLVA Labs continu aan het verbeteren van beveiligingsprocessen en -oplossingen. Onze klanten profiteren van toegang tot onze up-to-date kennis.

Bel 085 023 13 63 of stuur ons een bericht