Over ons

Over ons

TOLVA is van oorsprong een Australisch bedrijf dat als één aanspreekpunt fungeert voor geïntegreerde IT-oplossingen die de bedrijfskwaliteit en productiviteit verbeteren.

Het team van TOLVA levert al vele jaren een compleet assortiment professionele IT-diensten, netwerken en geïntegreerde technologieoplossingen aan kleine en middelgrote organisaties in Sydney, Brisbane en Melbourne, en is recentelijk verder uitgebreid in Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland en Nederland.

Ons team heeft ITIL gecertificeerde procedures en processen ontwikkeld om een consistente en betrouwbare dienstverlening aan u en uw bedrijf te garanderen. Net als onze bestaande klanten weten we dat uw bedrijf zal profiteren van de uitzonderlijke service die ons Operational Excellence Program garandeert.

486578389

Met duizenden eindpunten onder beheer en een team dat voortdurend het serviceniveau optimaliseert en vernieuwt, is TOLVA de enige IT-partner die u ooit nodig zult hebben. die u ooit nodig zult hebben.

Het draait allemaal om onze klanten

Bij TOLVA gaat het om het succes en de tevredenheid van onze klanten. We bieden eersteklas service met hoog gekwalificeerd technisch personeel. TOLVA weet als geen ander dat in de huidige wereld van technologie en sociale media we nog steeds mensen zijn die graag face-to-face met elkaar willen communiceren. Met deze visie is een persoonlijk tintje een vereiste, één op één contact en vertrouwen in elkaar.

We luisteren, nemen de verantwoordelijkheid en communiceren open en helder met onze klanten.

Competentie en ervaring

Onze technische competentie is ongeëvenaard. Door met een breed scala aan bedrijven samen te werken, hebben we de beste oplossingen voor uw bedrijf kunnen ontwikkelen en bieden door technologieën te integreren die voor verschillende bedrijven in verschillende sectoren werken. We combineren onze ervaring met die van onze branchepartners om een volledige en complete service te leveren.

Wanneer er momenten zijn dat toegewijde expertise van ingenieurs in andere industrieën vereist is, zal TOLVA altijd de verantwoordelijkheid nemen om het project tot een goed einde te brengen, wat betekent dat er maar één aanspreekpunt is voor onze klanten. We staan niet toe dat er met de vinger wordt gewezen als er uitdagingen zijn, alleen de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen.

Waarom uitbesteden aan TOLVA?

Verminderde risicolast

Door de IT-vereisten van uw organisatie uit te besteden aan TOLVA, verschuift het grootste deel van het infrastructurele risico naar ons. Als gevolg hiervan wordt uw bedrijf flexibeler, wendbaarder en dynamischer, wat zorgt voor betere resultaten op de lange termijn.

Toegang tot IT-expertise

De meeste organisaties hebben niet voldoende IT-budgetten om een panel van specialisten in te huren voor het opzetten en onderhouden van de IT-systemen die ze nodig hebben. Een externe IT-integrator zoals TOLVA biedt toegang tot een hoog niveau van technologie en vaardigheden, waardoor uw organisatie concurrerend blijft.

Efficiënt kostenbeheer

De belangrijkste reden waarom veel klanten overwegen om een externe IT-integrator zoals TOLVA in te schakelen, is om de kosten te verlagen. Dat wil zeggen, hoge niveaus van ondersteuning en expertise krijgen tegen een veel lagere prijs. In bijna alle gevallen is dit een van de belangrijkste redenen geweest waarom een organisatie aan ons heeft uitbesteed.

Heroriënteer uw prioriteiten

Door IT uit te besteden aan een derde partij zoals TOLVA, kunt u zich concentreren op wat belangrijk is: groeien en uw bedrijf ondersteunen – niet het oplossen van software-, hardware- en gebruikersproblemen.

Wat maakt TOLVA anders?

Keuze

Een breed en verfijnd aanbod van diensten met toegevoegde waarde van toonaangevende leveranciers en dienstverleners.

Synergie

Een oprecht verlangen om uw bedrijf en uw behoeften te begrijpen en een relatie op te bouwen die wederzijdse groei bevordert.

Certificering

Industrie gecertificeerde en klantgerichte medewerkers, met een “slechts zo goed als onze laatste baan” houding.

Focus

Een mentaliteit om elke keer weer geweldige technische vaardigheden, directe ondersteuning en effectief advies te bieden.

Bel 085 023 13 63 of stuur ons een bericht