Managed Cloud Services

TOLVA’s Managed Cloud Services bieden u het beste van twee werelden: een unieke combinatie van on-premise infrastructuur en cloudgebaseerde services, om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw werkplek.

We werken nauw met u samen om vanaf het begin uw behoeften te bepalen en we raden u een beheerde service aan die bij uw werkplek past. We kunnen u helpen uw services naar de cloud te migreren, in uw tempo, gebruikmakend van onze bewezen expertise om risico’s te minimaliseren en het proces zo gestroomlijnd mogelijk te maken.

Naast het configureren van uw nieuwe infrastructuur, bieden we doorlopend beheer en ondersteuning, zodat u jarenlang zoveel mogelijk uit uw oplossing kunt halen. Denk hierbij aan het leveren van een optimale ervaring voor uw eindgebruikers, het verlagen van uw totale eigendomskosten en het bieden van flexibiliteit en schaalbaarheid die zo belangrijk is.

Of u nu mobiele medewerkers wilt inschakelen, innovatieve manieren wilt vinden om uw IT-omgeving te transformeren of compliance wilt bereiken; wat uw zakelijke doelen ook zijn, onze Managed Cloud Services kunnen u helpen deze sneller te bereiken met keuze, controle en vertrouwen.

Managed cloudservices omvatten:

Bel 085 023 13 63 of stuur ons een bericht