Oplossingen

Managed Cloud Services

TOLVA’s Managed Cloud Services bieden u het beste van twee werelden: een unieke combinatie van on-premise infrastructuur en cloudgebaseerde services om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw werkplek.

Meer

Managed Network Services

In onze online wereld is uw netwerk de sleutel tot bedrijfsprestaties. Voor veel bedrijven beperken netwerktechnologie├źn zakelijke initiatieven in plaats van nieuwe kansen te ondersteunen en mogelijk te maken.

Meer

Managed IT Services

Managed IT-services zijn geen one-size-fits-all propositie. Ze moeten eerder worden afgestemd op de unieke behoeften van uw bedrijf. Met TOLVA kunt u onze diensten aanpassen aan uw behoeften.

Meer

Telephony & Conferencing

Bedrijven die prioriteit geven aan samenwerking hebben twee keer zoveel kans om winstgevend te zijn. Onze reeks telefonie-, video- en conferentieproducten is ontworpen om precies dat te doen.

Meer

Domeinen & Hosting

Als je een krachtige oplossing nodig hebt die je de mogelijkheid geeft om je zakelijke applicaties of populaire websites uit te voeren, hoef je niet verder te zoeken dan de TOLVA Managed hostingplannen.

Meer

IT Security & Compliance

TOLVA biedt een uniform overzicht van uw kwetsbaarheden en beveiligingssystemen om zwakheden in de beveiligingshouding aan het licht te brengen en risicobeheer in uw bedrijfsproces te integreren.

Meer

IT Support Duitsland

TOLVA kan tweetalige IT-ondersteuning en beheerdiensten bieden voor Duitstalige dochterondernemingen en bedrijven die banden hebben met activiteiten in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.

Meer

Parish IT Support

IT Support Parijs biedt op maat gemaakte ondersteunende diensten aan parochies en liefdadigheidsorganisaties om de specifieke problemen waarmee deze unieke sector te maken heeft, weg te nemen.

Meer

Vlaggenmast-Gevel-Nieuwpoort

IT Support Nederland

IT Support Nederland biedt ondersteuning voor de Nederlandstalige klanten.

Meer

Bel 085 023 13 63 of stuur ons een bericht