Verkoopsteam

Verkoop beter door uw klanten beter te leren kennen. Converteer meer leads, sluit meer deals en krijg inzicht in de gezondheid van uw hele bedrijf met Sales Cloud. Salesforce Sales Cloud is een zeer configureerbare en aanpasbare CRM-oplossing die Sales Management, Lead Generation, Marketing en Contact Management met elkaar verbindt.

473265982023852

Bied gepersonaliseerde koopervaringen aan al uw klanten.

Bouw langdurige, loyale klanten op bij elke interactie. Verbind verkoop-, marketing-, financiële, facturerings- en serviceteams om elke prospect door een gepersonaliseerde klantreis te leiden.

Creëer een gepersonaliseerd verkooptraject voor elke klant.

Zorg dat elke minuut telt: standaardiseer processen, automatiseer handmatige taken en krijg toegang tot gegevens op elk apparaat, zelfs offline. Vergroot de impact van uw team met inzichten, begeleiding en prognoses van ingebouwde AI.

Vergroot uw bereik en pas uw strategie on-the-fly aan.

Evolueer uw verkoopstrategie, of u nu naar een nieuwe branche, een nieuwe markt of gewoon een nieuwe buurt wilt verhuizen. Plan territoria, bekijk teamprestaties, volg de uitvoering van vertegenwoordigers en meer.

Het is een ‘Deal Closing World’

Vandaag de dag leven we in een ‘wereld voor het sluiten van deals’ waar iedereen een potentiële klant is en elk moment kan veranderen in een kans. Salesforce Sales Cloud helpt uw bedrijf om het verkooppotentieel te maximaliseren door het verkoopproces te vereenvoudigen door uw verkoopteam te laten verkopen zoals zij dat willen.

Uw team zal eenvoudig uw verkoopproductiviteit verhogen omdat ze gewapend zijn met een CRM-tool die ze echt willen gebruiken, en dat alles zonder afbreuk te doen aan de complexiteit die uw bedrijf nodig heeft.

Wij begrijpen dat uw organisatie uniek is. Uw technologie moet passen bij uw bedrijfsprocessen – uw unieke manier van doen. Wij helpen uw organisatie beter te presteren door de oplossingen te ontwerpen en ontwikkelen die voor u werken – allemaal op tijd, binnen het budget en met een snellere time-to-profit.

Bel 085 023 13 63 of stuur ons een bericht